Kursledare

Grundare av DoctorFilip Academy är doktor Ioana Filip. Ioana är legitimerad läkare och driver idag framgångsrika estetiska verksamheter i Stockholm och Halmstad.

”Med mina breda kunskaper och erfarenheter inom estetiska injektionsbehandlingar och utbildningar vill jag kunna erbjuda estetiska kurser utöver det vanliga och därför beslutade jag mig för att skapa en ny utbildningsportal för både nybörjare och erfarna injektionsbehandlare”, säger Ioana Filip.

Dr Filip

Dr. Ioana Filip

Ioana Filip är legitimerad läkare, under sin specialisttjänstgöring inom reumatologi på Karolinska Universitetssjukhuset och 10 års erfarenhet inom injektionsbehandlingar. Grundare av DoctorFilip i centrala Halmstad och Elastin-Strandvägen, Stockholm.

År 2017 började doktor Filip sin karriär som utbildare inom injektionsteknik och behandlingsplanering hos det danska bolaget Noscomed som är den skandinaviska leverantören för Merz Aesthetics. Vidare har hon utbildat över tusen läkare, tandläkare och sjuksköterskor i diverse behandlingsmetoder och produkter samt läkemedel hos MyBeauty Academy. Doktor Filip har även föreläst internationellt för Merz Aesthetics samt deltagit på flertal nationella och internationella mässor samt utbildningar inom estetisk medicin.

Doktor Filips målsättning är att bidra till ökad patientsäkerhet genom att dela med sig av sin kunskap till alla nya som gamla kollegor som önskar starta en ny karriär eller fördjupa sig vidare inom injektionsbehandlingar.

Dr Ana Bendito

Dr. Ana Bendito

Ana Bendito har arbetat som läkare i cirka 30 år. Hon har en gedigen kunskap inom anti-aging, med en Masterexamen inom Estetisk Medicin och Anti-aging från det spanska universitetet Universidad Complutense de Madrid.

“Samtidigt som jag har arbetat som barnläkare så har jag arbetat som konsult inom anti-aging och estetisk medicin under ett årtioende.”

Redan i ung ålder var Ana intresserad av hälsa, anti-aging och skönhet. Hon var en elitsimmare fram till 18-års ålder och sedan dess har hälsa varit en självklar del av hennes livsstil.

“Jag tror på att åldras på ett hälsosamt sätt. Och jag vet att behandlingar inom estetisk medicin kan ge dig den boost som behövs för ett långt, friskt liv.”

Idag är hon den stolta grundaren av Bendito Clinic, en klinik för avancerad estetisk medicin. Här får kunder tillgång till de mest moderna, vetenskapliga och effektiva behandlingarna som finns på marknaden. Dessutom hålls utbildningar för läkare och legitimerad personal inom avancerade estetiska metoder. Doktor Ana Bendito är Certifierad Aptos Trainer.

“Det bästa med mitt jobb är att jag får hjälpa andra och att se en förändring som verkligen betyder något för kunden. Det är fint att få stärka någons självkänsla och ge tillbaka dem självförtroendet som de tappat under åren.“

Vad våra kursdeltagare tycker om oss

Jag är mer än nöjd med injektionsutbildningen hos dr Ioana på DoctorFilipAcademy. Ioana inger ett stort förtroende med sin långa erfarenhet och breda kompetens inom området estetiska injektioner. Hon är tydlig och samtidigt ödmjuk i sin undervisning. Kursen tar en igenom teori och praktik under ett förhållandevis högt tempo men där utrymme för reflektion och feedback ändå ryms. Efter genomförd kurs erbjuds praktik och mentorskap vilket hjälpte mig att bli tryggare i hur jag bedömer och utför behandling på olika kunder och med olika behov. Kan varmt rekommendera denna kurs!

Rosanna Aielo

Jag gick privatkurs inom estetiska injektionsbehandlingar hos Dr Filip. Jag fick möjlighet att ta del av utbildningen på egen hand utifrån mina egna kunskapsbehov och injektionsbehandlingar som efterfrågades på min klinik. Utbildningen bestod av teoretiska och praktiska moment. Jag fick öva på flertal modeller och hade utrymme att få svar på mina frågor och funderingar.

Fick skriftlig kursmaterial. Dr Filip har lång erfarenhet inom estetiska injektionsbehandlingar både som utbildare och utövare. Dr Filip är mycket kompetent och pålitlig. Rekommenderas varmt.

Mariella Karlsson